keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Viimeaikaiset pop-nautinnot

Jannika B - Onnenpäivä

Jannika B on uusi virkistävä naisartisti, joka on aiemmin piipahtanut hetken televisioruuduissamme Idolsin ja X-factorin kautta. Jannika ei kuitenkaan ole tavanomainen formaattikilpailun tuote, vaan hän on lähtenyt skabojen jälkeen luomaan popittaren uraa määrätietoisesti ilman levy-yhtiöitä, pitäen langat itse käsissään. Onnenpäivä on Jannikan ensimmäinen sinkkulohkaisu ja se toivottavasti ei jää viimeiseksi. Kappale on puhdas elektroninen pop-veto ilman turhia erikoisuudentavoitteluita ja se toimii mainiosti etenkin taustojensa (etenkin ne mageet rummut) puolesta. Tätä tullaan aivan varmana vertaamaan jo pinnalle oleviin poppareihin, kuten Irina (tylsää). Keep going Jannika B!







Nottee - Don't Waste Your Light On Me

Ruotsalaiset osaa ja sen todistaa jälleen uusi ruotsalainen naisartisti (mist näit tulee) nimeltä Nottee. Notteesta ei löydy oikeen mistään mitään tietoa, mutta ei kai sitä tarviikaan kun musiikki puhuu puolestaan. Pari vuotta sitten Nottee esiintyi Tampereen Monsters Of Popissa ja kuulema vakuutti sen pienen joukon, joka siellä oli keikkaa ihastelemassa. Tuon jälkeen ei ole kuulunut sieltä suunnalta mitään, kunnes Spotify ystävällisesti infosi tästä biisi-uutukaisesta. Kai sitä vihdoin sieltä levyä alkaa pukkaamaan, I believe!
Don't Waste Your Light On Me on smoothi ja tunnelmallinen neljä ja puoli minuuttinen, joka ei juuri tarjoa valtavia wau fiiliksiä, mutta onnistuu sympaattisuudellaan saamaan ainakin minut puolelleen. Tästä on hyvä jatkaa.




Tomi/Reclaim Pop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti